Kayıtlar

Mayıs, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

I'M BEAUTIFUL YOU'RE BEAUTIFUL WE'RE BEAUTIFUL

Resim
Sevgili okurlarım,size bol keyifle seyrettiğim sonlara doğru musluklarımın durmadığı ve sabah kadar uyumayıp izledigim bu dizi hakkında yazı yazıcağım. (spoiler yok merak etmeyin) Dizi kızımız (park shin cadısı) İkiz kardeşinin yerine geçmesiyle başlıyor.Ünlü kore grubu 3 melekten oluşan A.N.JELL grubuna giriyor. Dizi bu 4 kişi arasında komik ve duygusal anlardan oluşarak gelişiyo r.

Mim/3 K-pop dinliyoruzz

Resim
Yepisyeni bir mim varmış,  Kore'ye Sevgiler  bloğunun sahibesi Amena Misa'da bizi mimlemiş, iyide etmiş^^ Gerçi yeni yeni dinlemeye başladığımız ufaktan ufaktan bağımlılık yapan bu K-pop hakkında çokta köklü değiliz o yüzden cevaplarımızı ona göre verdik^^ Bakalım sorular neymiş ?

......

Resim
                       Söylenecek laf yok.. Başımız sağolsun..                                                     #SOMA

Mim/2; Siz Hiç?

Resim
Kıymetini sonradan bildiğimiz bu hayatımız boyunca yaptıklarımız, dediklerimiz, hiçlerimiz ve keşkelerimiz.. Siz hiç bu hayatta ikinci bir şansımız olmadığını anlayıp buna göre yaşadınız mı? Yada keşke dememek için alınan kararların acısını tattınız mı? Ortalıkta böyle harika bir mim dolaşıyor ve bu mim sonunda bizide buldu.Öncelikle özgün yazısını mime çeviren ÇeLen'in Sazı 'na sonra tabiki bu mimi bizimle paylaşan  Kore'ye Sevgiler  blogunun sahibi olan Amane Misa'ya ve bu mimi bizden esirgemeyen  Hayali 'ye çokça teşekkür ediyoruzz^^ Bu seferki mimimiz hayatımızın hiçleriyle alakalı, bu yüzden bu mimi ayrı bir sevdik ve Hiçlerimizi blogumuzun iki kafadarıyla beraber buralara dökmek istedik..

İçimize oturan OST'lar

Resim
Hadi bal kalkta bir yazı at blogcağızına diyen vicdanım sayesinde yeni bir yazıyla buradayıım. Dedim dedim ne yazayım şuan hala etkisinde olduğum süpering dizim Protect the boss'ı yazayım dedim lakin olmadı daha bitiremedim ama atacagım yakında onuda buralara^^ Sonra bende karar verdim ki,, kdramaya girdigimden beri diziler kadar beni etkileyen bir şey var o da alıp içime sokmak istediğim bazen alarm sesim olarak cezalandırdığım, 89858 kez dinlesemde bıkamadığım o güzelimcağız OST 'lar.......