Günün Anlam ve Önemi;








   Sevgili okurlar; 
 Bugün 27 Nisan. Sizin için sıradan fekat ve lakin bizim için öpülüp başlara konulası, taçlandırılası, bayram ilân edilesi bir gün. (Kontesciğimize söyledik yarın, balkon konuşmasında ilanımızı gerçekleştirecek.) Bun blogun açılmasının en büyük sebebinin doğum günüdür bugün! Anlayacağınız üzere bugün, Yeşillerin Kraliçesi, Dünya Tatlısı, Bal'ımızın doğum günü!

Bir nevi bloğumuzun temsilcisidir kendisi. Blogla ilgili herhangi birşey olduğu zaman çığlık çığlığa telefona sarılan, bazen sevinçten bağırarak halay çeken, bazen de sevinçten ağlayan Bal'ımız en kütüğümüzü bile (İşte o Buztanesidir.) duygu seline sürükler. Yazdığı yazılardan da ne kadar sempatik, şeker, neşeli, mutlu bir insan olduğunu zaten anlamışsınızdır. Biz onu herşeyiyle, gerek 'Bloğa yazı eklesenizeeeeeeeğ!' diye çığırmalarıyla, gerek telefon açıp; 'Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğgh!' diye korkudan felç geçirmemize sebep olup ardından, 'Mimlenmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!' diyerek yüreğimize su serpmesiyle seviyoruz. Çünkü o bizim birtanecik Bal'ımız. Onun doğum günün en içten dileklerimizle kutluyoruz ve;  'Saengil chukha hamnida' diyerek bu yazımızı burada bitiriyoruz.
KONTES: *Balkondan sesleniş*: Kontes, Bal'ının doğum gününü en içten dilekleriyle kutluyor! (Minnettar olmalısın kjsandfsşl)

MANİVELA: İYİ Kİ DOĞDUN BLOG BALI.

BUZTANESİ: Arkadaşlarımın en bi hasekisinin doğum gününü bilerek geç kutladım. Sinirden kudurduğunu biliyorum. Aslında tüm suç o yanmayan mumda... Neyse senin için, kışa, buza ve biscolata erkeklerimin hepsine emir verdim. Bu akşam için emrine amadeler. En bi hasekim, İyi ki doğdun, iyi ki Buztanesi'nin hayatına tat kattın :'))) 

         
Gece Whatsapp'tan mesaj atarken Bal;



Süpriz yaptığımızda Bal;



Hediyelerini açarken Bal;




                                   BUZTANESİ
NDEN BONUS:

Yorumlar

  1. Okurken nasıl musmutlu olduğumu anlatmam için buraya tumblr gifleri dökmem gereksede siz anladınız benii^^ Tatlılılarııım size en bi içten tişikkirlerimi sunsamda sunulmaz kelimelere dökemem, bugun benii bir o kadar şaşırtan ve sevindireen en bi hasekim Buztanesine (dün seni testereyle kovalama isteği uyansada içimde) vee o minik ve bir o kadarda içten mektubuyla en bi ortagım Kontescigimee ve dün beni rüyasında(hadhshdj) gören Manivelacıga sevgilerimi sunuyorum iyiki varsınıııııız^^

    YanıtlaSil
  2. Sende iyiki varsıııınnn :)))))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAKAMOZ

SECRET GARDEN

EXO HEAVEN