I'M BEAUTIFUL YOU'RE BEAUTIFUL WE'RE BEAUTIFUL

Sevgili okurlarım,size bol keyifle seyrettiğim sonlara doğru musluklarımın durmadığı ve sabah kadar uyumayıp izledigim bu dizi hakkında yazı yazıcağım. (spoiler yok merak etmeyin) Dizi kızımız (park shin cadısı) İkiz kardeşinin yerine geçmesiyle başlıyor.Ünlü kore grubu 3 melekten oluşan A.N.JELL grubuna giriyor. Dizi bu 4 kişi arasında komik ve duygusal anlardan oluşarak gelişiyor.





Gelelim karakterlere ilk olarak jang geun suk dan başlamak istiyorum. İlk bölümlerde apaçinin baş temsilcisi gibi görünen saçlarına pek takılmayın sonradan alışıyosunuz zaten. Aşırı ciddi görünüp ve bazen ciddi olmaya çalışırken batıran bu sürmelimiz grubun en karizmatigi olarak söyleniyor ama bir o kadar mimik canlısıdır. Baş erkek karakter bu zaten.

Diger erkek karakterimiz olan shin wo ise dizinin ji hoo şudur. Genellikle çok kore hayranları onu tanır zaten (bknz heartsting) ama ben daha yeni yeni gördüm kendilerini. Baş karakterin aksine aşırı narin ve 19.yyda zaman tüneline atlayıp yanlışlıkla bizim zamanımıza gelmiş lordları andırıyor. Aralarında en romantik ve sevgisi büyük olan budur.

Diğer karakter Jeremy ise çatlağın tekidir ama bir o kadar tatlı bir o kadar komik ve yakışıklıdır da fakat dizideki saç bağlama şekli yüzünden karizmasını anlayamıyosunuz. Hep eğlenceli hep komik görünen bu delimizin dizinin son bölümlerinde bir sahnesi varki beni salya sümük ağlatmıştır o sahne (yazarken bile tüylerim ürperdi) sonlarına doğru her Jeremy'i gördüğümde gözlerimin dolduğu gerçeğinide söyliyim size nedenini izleyince anlarsınız.

Baş kız karakterimiz park shin ise bazen otistik haraketleri olup ayrıca tam bir yürüme özürlüsüdür (Allah aşkına bizde victoria secret gibi yürümüyoruz ama onunki nasıl bir yürüyüştür ya) yanlış anlamayın normalde öyle yürümüyor dizi gereği galiba. Aslında güzel kız ama dizideki saç şekli yüzünden ve birazda kilosu yüzünden pek güzel görünmedi bana. (fakat heirsdaki hali gayet güzel) Şu dizide adam akıllı bir saç şekli olan shin wo dur heralde. Dizideki hiçbir erkeğin giyinişide güzel değil resmen kız gibi giyiniyorlar bir erkek nasıl öyle giyinebilir kim bunları giydiriyor ahh kalp krizi geçiricem hele Geun Suk'un gögüs dekolteli kazağı aklıma geldikçe fena oluyorum. Bu kadar eleştirdiğime bakmayın gerçekten güzel bir dizi ve dizinin gidişatından kim kimle olucak zaten hemen anlarsınız o yüzden fazla söze gerek yok diyorum ve keyifle izlemenizi umuyorum..



               


                                           

kontesden not: Ji hoo karakterini tanımayanlar için; genellikle kız çok seven ki erkekten kızın onu seçmediği taraf olurlar sezercik kadar zavallı görünen bu erkekler benim çevremde Ji hoo olarak adlandırılırlar. Ji hoo: Bof dizisindeki sezercik..

                                                                                                                      




KONTES

Yorumlar

  1. Hehe ^^ okurken çok güldüm :D çok önceden izlemiştim ama hala bu dizi için yazılan postları okuyorum. Bilirsin Güney Kore idol grupları genellikle kız gibidir bu onlar için olağan birşeydir. Yani o şekil giyinmelerinin nedeni bu ama kabul et oldukça hoşlar :Dd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçti olsa bende kabul edebildim :)) tatlı yorumun için teşekkür ederiiiiim :)

      Sil
  2. Bu diziyi telefonumdan izlemeye başlamıştım ve sabah annemin beni uyandırmak amacı ile odama girmesi ile bırakmıştım. Ardından tüm gün zombi gibi gezdim tabi. Kkk Ellerine sağlık canım. :) Güzel bir yazı olmuş. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin gibi telefondan bitirebildim ve o zombiligi bende yaşadım. Yorum için teşekkür ederiim :)

      Sil
  3. Itiraf ediyorum bu dizi yüzünden okulda az başının etini yemedim kkkk, ama bu kız yüzünden ısrarla izleyemiyorum. Sonunda beklediğim postu atabilmişsiiin emeğine sağlık canıım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet kız konusunda katılıyorum okulda az eleştirmedik :)) aynen sonunda atabildiiim sağol canııım :)

      Sil
  4. Beğenerek izlemiştim. Zaten bu sevimli sıpanın dizilerini izlemeyi seviyorum. "Kız güzeli" diyorum ben ona :) Ama hepsi o kadar "güzel" ki bir kızın aralarına karıştığını anlamıyorlar bile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece bir dizisini izledim.Ama digerlerinide izlemek isterim.Guzellik konusunda kesinlikle sana katiliyorum :D Onlara lakap ariyordum "kiz guzeli" iyi oldu :D ve yorumun icin tesekkurler :)

      Sil
  5. blogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım bana da beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAKAMOZ

SECRET GARDEN