Mim/4 Çöpçatanlık mimi

Mim yazmayalı baya zaman oldu sanırım, halihazırda taslaklarda bekleyen iki tanecik daha mimimizin olduğunu ve en kısa zamanda onlarıda postlayacağımızı belirterek bu çöpçatanlık(ah tam bizlik) olan mimimize geçeliim bakalım
İlk önce yazısını mime çeviren Seyhana ve sonra böyle bir güzel bir mimde bizi unutmayan Kore Günlüklerim'e sonsuz teşekkür ederiz :))

Balın çiftleri:

ilk çiftim ^^



Kesinlikle ve kesinlikle çok yakıştırdığım, ki zaten To The Baeutiful You dizisiyle başrolleri paylaşan bu tatlı mı tatlı çifti yine tekrar bol aşklı kıskançlı ve komedili bir yapımda görmek isterim. Nede harika olur!

ikinci çiftim ^^



Jong Suk'u yeni yeni keşfetmemle beraber, dizilerini izleyip sempatimin artması doğrudur. Krystal eğerki mal kız rolüne girmezse bu ikisinden iyi bir komedi aşk çıkar diye ümit ediyorum

Kontesin çiftleri:

ilk çiftim ^^


Her gördüğümde ağzımdan salyaların akmasına neden olan Kim Woo Bin ile bana göre en güzel koreli kız olan Shin Min Ah bir dizi çekse çook güzel olurdu. İkiside mükemmel.
İyi iş çıkar bunlardan valla ya :)


İkinci çiftim ^^



49 days'de içimde kalan Jo Hyun Jae ve Lee Yo Won bu ikisi beraber olsun, o kadar tatlı olurlarki bende izlerken kıskançlıktan ölürüm-_-
Yönetmen duy sesimi bunlar hep kontesin istekleri!

Bu eğlenceli mimi ise Korea-Japan işi
ve yapmak isteyen herkesle paylaşıyoruz.



Mutlu Kalıın


Bonus çift olarak da: Bal ve Jong suk şahsen çok yakışır ehehehe ^^






Bal ve Kontes

Yorumlar

  1. Woo Bin'i kimsenin yanına yakıştıramayan ben Shin Min Ah'la çift olması düşüncesine bayıldım..Tabi bunda Shin Min Ah güzelliğinin etkisi büyük :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Woo Bin'i bende kimsenin yanına yakıştıramazdım ^^ Taki herseyiyle kıskandıgım Shin Min Ah 'ı görene kadar :)) Ama sadece o ondan baskası olmaz olmamalı yani :)))yorum icin teşekkürler :))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAKAMOZ

SECRET GARDEN